top of page

Na vlně Afriky s Pangeas

Aktualizováno: 13. 10. 2022


Kresba, znázorňující stříbrovlásky a téma Afriky
Autorská kresba Alena Nko

Bylo nám ctí se zúčastnit očekávané akce, ke které se s radostí připojil i projekt SAMA SEBOU - Stříbrovláska. Děkujeme za umělecké vyobrazení Stříbrovlásky v tématu Afriky od Aleny Nko, je opravdu nádherná .


PRVNÍ SETKÁNÍ MILOVNIC ZNAČKY PANGEAS FASHION A STŘÍBROVLÁSEK VŠE V AFRICKÉM DUCHU A V NÁDHERNÉM PROSTŘEDÍ PRAŽSKÉHO LOUNGE BARU RADOST FX

V tomto duchu proběhlo velice příjemné dámské setkání, kde byly představeny novinky značky Pangeas pro letošní jaro / léto 2022 formou africky laděné módní přehlídky.


Foto by Remi Doe


Díky možnosti propojení STŘÍBROVLÁSEK z projektu SAMA SEBOU, mohly vzniknout unikátní fotografie šedovlasých šen v tématu Afriky.

Foto by Remi Doe


Byl to den plný módy, ženské energie, příjemné atmosféry

Bylo to doslova jako ocitnout se v africkém klubu /RADOST FX/, skvělý doprovod hudební performance muzikanta a bubeníka Papis Nyass byl opravdu zážitkem. Povedlo se mu navodit opravdu skvělou a velice autentickou atmosféru.


DOPROVODNÝ PROGRAM:

módní show značky Pangeas v africkém stylu představení novinek kolekce jaro / léto 2022 přednáška s cestovatelkou a spisovatelkou Hankou Hindrákovou o putování po Africe prodej šperků z místních dílen přímo z africké Keni hudební performance muzikanta a bubeníka Papis Nyass didgeridoo session v podání muzikanta PatrikZen cestovatelská přednáška o putování po Zambii s Radkou Slavíčkovou a Davidem Sandalou hezká výzdoba a dekorace afterparty s DJs C'moi & Witty (vocal)


Foto by Remi Doe

Stříbrovlásky byly součástí módní show a doslova roztančily a ovládly parket.

Další ilustrační foto:

Foto by Remi Doe

Venkovní modní show

Foto by Remi Doe




154 zobrazení0 komentářů
bottom of page